HC Zalău rămâne cu trei victorii după şapte etape

CSM Ploieşti – HC Zalău 22 – 18 (11 – 7)

Învinsă cu scorul de 22 – 25 pe teren propriu de SCM Craiova în etapa trecută, HC Zalău nu a reuşit să se impună nici în partida susţinută ieri, pe terenul echipei CSM Ploieşti, fiind învinsă cu scorul de 18 – 22 (7 – 11). Gazdele s-au desprins la trei goluri în minutul nouă, scorul fiind 4 – 1, dar Zalăul a marcat de două ori în următorul minut, apropiindu-se la un gol. Ploieştencele conduse de pe margine de Gheorghe Covaciu au refăcut diferenţa de trei puncte în minutul 20 (6 – 3), iar în minutul 28 au avut pentru prima dată un avans de cinci goluri (10 – 5). În minutul 21 al întâlnirii, gazdele au rămas fără portarul titular, Elena Şerban, care a văzut direct cartonaşul roşu după un fault asupra Georgianei Ciuciulete. La vestiare s-a intrat cu scorul de 11 – 7 în favoarea ploieştencelor, după ce finalul primei părţi a găsit Zalăul în numai trei jucătoare de câmp, celelalte trei fiind eliminate.
După revenirea de la vestiare, Zalăul a practicat un joc haotic, cu multe ratări pe faza de atac şi cu o apărare depăşită uşor de jucătoarele gazdă. Au fost 20 de minute în care Zalăul a marcat şase ori, iar Ploieştiul a avut zece reuşite, tabela arătând 21 – 13 în minutul 51. Finalul a fost ceva mai bun pentru formaţia de la poalele Meseşului, care a reuşit să se apropie la patru goluri până la final. Antrenorul Gheorghe Tadici nu a văzut de pe bancă finalul de meci, părăsind sala în minutul 51, după ce a solicitat şi un timp de odihnă, deranjat fiind de maniera de arbitraj a bucureştenilor Barbu şi Manafu.
După eşecul de la Ploieşti, HC Zalău rămâne cu nouă puncte iar joi va întâlni pe teren propriu CSM Cetate Devatrans.
HC Zalău: Mihaela Cheţa, Ana Maria Inculeţ – Roxana Rob (5), Alexandra Ciunt, Diana Puiu (5), Crina Pintea (2), Georgiana Ciuciulete (2), Andrada Trif (3), Valentina Bardac (1), Adina Cârligeanu şi Andrada Maior Paşca. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici

One Thought to “HC Zalău rămâne cu trei victorii după şapte etape”

  1. Suporter

    Joc slab al zalauancelor, cu o Puiu fara cap , pe tot parcursul jocului. Arbitri au fost „jaf ordinr” niste infractori de drept comun , care au fluierat non stop impotriva Zalaului, pana aproape de final cand rezolvand ecuatia castigatorului , au venit cu praf in ochi, si 2-3 decizi pentru Zalau. Adica hoteste , pana la capat. Sa vedem ce suspendare vor lua , desi nu incalzeste cu nimic . Arbitrajele sunt OCNA in ac luna iar FRH nu stapaneste fenomenul, dimpotriva . RUSINE FRH!!! RUSINE HOTILOR!!!

Leave a Comment